bosch car service

Oisterwijkse Opkikker komt nu aan tafel


Stichting Sociaal Huis Oisterwijk komt met de O’pkikker aan Tafel, een vervolg op de niet te overtreffen succesvolle actie aan het begin van de coronaperiode.

Kinderen van Basisschool De Tovervogel hebben mooie huisjes geschilderd. Deze spaarpotjes komt u ook op verschilde locaties tegen. (Foto: Facebook Sociaal Huis Oisterwijk)

Samen met en voor elkaar, nu kwetsbare mensen en de horeca opnieuw ondersteunen waar kan. Dat is O’pkikker aan tafel. Op daluren mogen deze mensen gaan genieten van heerlijke gerechtjes, verzorgt door de horecaondernemers die er tijdens de lockdown eerder ook al waren voor de mensen die thuis moesten blijven. Weer een geweldig voorbeeld van elkaar helpen.

Op diverse locaties komt u kartonnen huisjes tegen met informatie over Stichting Sociaal Huis Oisterwijk. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk zet zich in voor de kwetsbare inwoners binnen de gemeente Oisterwijk (Heukelom, Moergestel, Oisterwijk en Haaren) en organiseert door het jaar heen diverse activiteiten. Bij het organiseren van activiteiten zijn er echter wel kosten als huur, materialen en andere zaken. Sommige zaken ontvangen zij in natura, maar het merendeel kost gewoon geld. En daarvoor vragen zij u om een bijdrage te doen op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

Tot slot niet onbelangrijk:  Heb of weet jij nog iets leuks te doen? Klik dan hier!

Medewerkers in de Oisterwijkse horeca waren aan het begin van corona al snel aan de het werk met de bereiding van soepen en maaltijden voor minima, alleenstaanden en kwetsbare inwoners.