lezing goed oud worden

Oisterwijk Trilt met spoor bij Hofbar NPO 2


Recent werden er filmopnames gemaakt voor het programma De Hofbar.

Rutger Castricum kwam een kijkje nemen bij het spoor (Foto: Eddy Pieters – LOVO)

Laten jullie je niet gewoon piepelen? vraagt Rutger zich af, ‘nee, nee’ zegt wethouder Dion Dankers. ‘Ja, ja’ zeggen inwoners, die last hebben van trillingen, geluid, afgesloten overwegen…

De Hofbar is een Nederlands Tv-programma van omroep PowNed met de altijd vrolijke maar kritische Rutger Castricum die vreemde situaties aan de kaak stelt. Rutger Castricum geeft daarbij ruimte geeft emoties vanuit de samenleving. We kijken uit naar de uitzending, te zien op dinsdagavond 27 oktober op NPO2 om 22.10 uur.

Naar verluidt kwam de redactie van dit programma kijken naar het spoor en de problemen die er in Oisterwijk spelen. Er werden opnames gemaakt bij het spoor en in de raadsvergadering. Met omwonenden en wethouder Dion Dankers zijn gesprekken geweest over de trillingsproblematiek van het spoor.