banner

Oisterwijk Nieuws helpt teleurgestelde bezoeker toch nog aan een fijne dag


‘Ga terug naar China’ kreeg een bezoeker aan ons mooie centrum toegeworpen. We konden het niet voorbij laten gaan, zonder de beste man een hart onder de riem te steken.

Oisterwijk met haar ‘lange straat met terrassen’ werd zeer gewaardeerd… (Foto: Joris van der Pijll)

Een bezoeker aan het Oisterwijkse centrum, die speciaal kwam kijken hoe mooi het hier is, deed op Twitter zijn verhaal. ‘Een kind schreeuwde naar me “‘Ga terug naar China!” toen ik door het centrum liep.’ Een erg bedroevende ervaring voor Kohei Suzuki, die afkwam op Oisterwijk als een van de vijf mooiste dorpen van Nederland. ‘Wat erg! Dit is niet iets om trots op te zijn. Zeker weten dat velen in Oisterwijk hier afstand van nemen,’ zo was onze reactie, bij het lezen van dit bericht. Meteen ook hebben we de Centrum Manager ge├»nformeerd die het vervolgens door heeft gegeven aan de Citymanager.

Gelukkig nam Kohei Suzuki het positief op, en reageerde naar onze redactie: ‘Geen zorgen, ik heb genoten van het centrum met de lange straat met terrassen. Mooie stad. Ik wil hem zeker nog een keer bezoeken.’ De uitnodiging daarvoor kwam maandag. Via Citymarketing Oisterwijk heeft hij een aanbod ontvangen voor een gratis rondleiding met een gids.

Mooi dat zo’n vervelende opmerking, alsnog een positieve wending kreeg…