banner

Massagepraktijk Prevente Oisterwijk werkt in coronatijd met extra aandacht *


We leven nog steeds in een onzekere tijd waarin veel gevraagd wordt van ons als mens, aan de ene kant moeten we afstand houden terwijl de behoefte aan contact groter wordt.

Het team van massagepraktijk Prevente in Oisterwijk

Prevente is gespecialiseerd in contact. De protocollen worden nageleefd, de hygiëne stond al hoog in het vaandel en nu nog meer. Het meest wezenlijke is echter niet veranderd en dat is de aandacht waarmee gewerkt wordt. Alles blijft afgestemd op de persoonlijke behoefte die er bij u als klant is.

Elke massagetherapeut bij Prevente heeft een eigen specialisme. Waar de ene cliënt-klant behoefte heeft aan ontspanningen, heeft de ander behoefte aan aan een diepere krachtigere aanraking om hetzelfde effect te bereiken, namelijk beter van de tafel af te stappen dan dat je er op ging liggen. Iedereen is uniek, u als klant, zij als massage therapeut. Voel jezelf veilig en welkom in de praktijk.

Voor het maken van een afspraak, of voor meer informatie, kunt u bellen met Jacqueline via 06-51235677, een mail sturen naar info@praktijkprevente.nl of de website www.praktijkprevente.nl bezoeken.

De therapeutische behandelingen kunnen eventueel gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar, als u aanvullend verzekerd bent.

* Uitleg over deze winkelweetjes en de ster in de titel leest u in onze Disclaimer