banner

Loop langs Halloween in Westend Oisterwijk


De jeugd stopt er om even te kijken, en dat mag dit jaar nog meer. Halloween in coronatijd kan nog steeds hartstikke leuk zijn!

Nu nog bij daglicht; straks in het donker nog spannender!

‘We doen dit elk jaar, we worden alleen ieder jaar groter en zien mensen genieten, lachen en staren naar onze tuin, zeker in Coronatijd is het een leuke afleiding,’ aldus Lenie van Baal. Voor en tegen haar woning aan de Plesmanstraat in de wijk Westend in Oisterwijk zijn allerlei spannende Halloween attributen aangebracht. Nu nog bij daglicht, maar vooral ’s avonds met verlichting en spannende geluiden moet het zaterdagavond een ware attractie worden. ‘We hopen dat de kids van Westend op zaterdag 31 oktober gezellig een kijkje komen nemen en een snoepje komen halen.’

Kinderen tot de 13 jaar mogen aan de deur komen; oudere jeugd en ouders blijven uiteraard netjes op afstand, zodat iedereen veilig een gezellige avond kan hebben.

Happy Halloween!