banner

Jeugdraad Haaren gaat voor versierde Halloween


Geen Halloween wandeltocht, maar wel veel versierde huizen! De Jeugdraad in Haaren buigt mee met de coronaregels.

Op 31 oktober krijgen alle aangemelde kinderen van de Jeugdraad een aardigheidje aan de deur. Maar ze roepen ook op om te helpen. ‘We willen graag ons mooie dorp een beetje mooier en misschien ook spannender aankleden en willen jullie vragen of jullie, samen met je mama, papa, broertje, zusje of iemand anders jullie huis willen versieren in Halloweenstijl. De drie huizen die het mooiste of het beste in Halloweenstijl zijn versierd, winnen een leuk prijsje!’

Wie mee doet kan een foto van het versierde huis mailen naar jeugdraadhaaren@gmail.com of deze posten op Facebook of Instagram en de Jeugdraad taggen. Dit kan tot uiterlijk 30 oktober.