banner

Help de lokale horeca!


Net als begin maart, moet de horeca na vandaag haar deuren sluiten. Afhalen blijft wel mogelijk, en wij willen hen daarmee graag helpen.

Helaas weer verlaten terrassen in Oisterwijk

Allereerst met de oproep uw culinaire versnaperingen te blijven halen bij uw favoriete restaurant of (eet) café. Velen bieden afhaal- en / of bezorgmogelijkheden en het zal hen ook persoonlijk goed doen als u daar gebruik van maakt.

Gaat u liever niet? Of heeft u bijvoorbeeld een leuk cadeau nodig?  Denk dan aan een cadeaubon. In Haaren (klik hier) en in Oisterwijk en Moergestel (klik hier)  zijn daarvoor speciale cadeaubonnen die lokaal te besteden zijn.

Daarbij willen wij komende week alle horeca gelegenheden in Oisterwijk een gratis promotie aanbieden. Verwacht dus wat extra berichtjes ter promotie van het aanbod van al datgene wat nog wel kan, en geniet daarvan!

Horeca ondernemer?

Bent u of kent u een horeca ondernemer? Mail het afhaal- en/of bezorgaanbod naar mail@oisterwijknieuws.nl  Omschrijf uw aanbod, bestel en afhaal mogelijkheden, openingstijden, adres en website.  Stuur ook graag een rechtenvrije foto mee! Wij publiceren dat voor u komende week gratis!