anytime

Help Brownies en Downies


Plaats nemen mag niet meer, afhalen en bezorgen wel. We helpen de horeca graag om hun deuren voor u open te kunnen houden.

Helaas nu even geen serveerders over het plein…

Brownies&downieS in Oisterwijk heeft haar deuren helaas moeten sluiten, maar deze bijzondere locatie aan het Lindeplein kan zeker ook uw hulp gebruiken! Even geen serveerders die oversteken, wel afhaal en bezorgjng, en activiteiten voor het team in de vorm van dagbesteding.

De begeleiding vraagt mensen die een leuke workshop willen geven of mensen die hulp nodig hebben bij inpak/ompak werkzaamheden om zich te melden. Denk aan mooie kaarten maken voor de mensen die een mooie kaart verdienen. Of laat heerlijke snoepjes inpakken die je nadien weg kan brengen. Lees en reageer via Facebook (klik hier).

Lekker bezig zijn..

 

Horeca ondernemer?

Bent u of kent u een horeca ondernemer? Mail het afhaal- en/of bezorgaanbod naar mail@oisterwijknieuws.nl  Omschrijf uw aanbod, bestel en afhaal mogelijkheden, openingstijden, adres en website.  Stuur ook graag een rechtenvrije foto mee! Wij publiceren dat voor u deze dagen gratis!