genieten

Heb of weet jij nog iets leuks te doen?


Helaas moeten we zeggen, zijn er weer activiteiten geannuleerd. Leuke activiteiten of gebeurtenissen in onze dorpen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk zijn dan ook van harte welkom!

Omroep Oisterwijk, de nieuwe radiomakers, gaan dweilorkesten opnemen in hun studio!

Veel zinvolle en leuke activiteiten zijn geannuleerd, en daarmee vervallen ook de berichten daarover. Vooraf in de aankondiging, en achteraf met foto’s, films en verslag. We missen daarmee een groot stuk van het bruisende van onze samenleving. Dat kwam juist weer een beetje op gang, maar is met de laatste nieuwe maatregelen weer aan het afnemen. Zonde!

En ook de eenzaamheid neemt weer toe; jong en oud mist hun contact en vermaak. Toch zijn er vast en zeker mensen die van de nood een deugd maken, die iets leuks en iets goeds doen, komende dagen samen een spelletje, er zijn voor een ander, bijzonderheden meemaken, iets leuks, iets ludieks!

Mail uw verhaal met foto rechtenvrij naar mail@oisterwijknieuws.nl