glasvezel

Gratis puzzel bij inleveren apparaat milieustraat


Gemeente Oisterwijk doet van 12 tot 18 oktober mee aan de Nationale Recycleweek. Snelle inleveraars van afgedankte apparaten en lampen ontvangen bij de gemeentelijke milieustraat een gratis Wecycle Recycle puzzel van 500 stukjes. Maar wees er snel bij want op=op!

Leuke puzzel gratis bij inlevering van je oude apparaat.

Toch nog een tweede leven voor je apparaat? Denk dan aan de Kringloopwinkel. Inwoners kunnen zeker zijn dat alle oude elektrische apparaten en energiezuinige lampen die ze inleveren op de milieustraat, optimaal worden gerecycled via Wecycle. Door recycling van e-waste blijven grondstoffen behouden, komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en wordt de uitstoot van CO2 vermeden.

Wecycle
Wecycle voert de regie over de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, kortweg e-waste. Via het landelijk dekkend inzamelnetwerk van 13.000 punten kunnen consumenten en professionals e-waste gratis inleveren. Samen met  inzamel-, sorteer- en recyclepartners dragen ze dagelijks bij aan de circulaire economie. Dit doen ze voor ruim 2.000 producenten.