anytime

Gratis High Tea voor mantelzorgers in gemeente Oisterwijk


Dinsdag 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Vanwege Corona organiseert ContourdeTwern dit jaar vier verwenmiddagen voor mantelzorgers.

Mantelzorgen is hard werken

‘We organiseren vier keer in kleinere kring een uitgebreide high tea met inachtneming van alle nieuwe regels. Een mooie gelegenheid om tijd voor u zelf te nemen en andere mantelzorgers te ontmoeten. Wij willen zoveel mogelijk mantelzorgers uit onze gemeente in het zonnetje zetten!’

Namens de gemeente Oisterwijk biedt ContourdeTwern u een heerlijke high tea aan, met zowel zoete als hartige hapjes. Tijdens deze high tea staan gezelligheid, ontspanning en ontmoeting centraal. Daarnaast krijgt u op ludieke wijze persoonlijke waardering in de vorm van een certificaat. De high tea’s vinden alle keren plaats van 14.00 tot 16.00 uur op vier middagen op verschillende locaties.

• Dinsdag 10 november: Wijkcentrum Waterhoef, Oisterwijk
• Donderdag 12 november: Wijkcentrum Coppele, Oisterwijk
• Vrijdag 13 november: Cultureel centrum den Boogaard, Moergestel
• Zaterdag 14 november: Cultureel centrum de Tiliander, Oisterwijk

Meld je aan!
Tot uiterlijk 15 oktober kunt u zich aanmelden voor de high tea. Geef hierbij een eerste en een tweede voorkeurslocatie op en houd deze data vrij in uw agenda. Zo kan de organisatie rekening houden met ieders voorkeur, maar ook met het maximum aantal personen per locatie. Elke locatie heeft tussen de 20 a 30 zitplaatsen. Mail naar mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl of bel 013 528 40 80 | 06 171 63 091. U krijgt van begin november bericht op welke locatie u verwacht wordt.