glasvezel

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

Hoewel het op dit moment niet mogelijk is om naar het spreekuur van het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk te komen, blijft het wel mogelijk om het steunpunt via telefoon of e-mail te bereiken. Houd de vrijwilligersvacaturebank op de website www.contourdetwern.nl dus goed in de gaten en reageer vooral op een vacature die jou op het lijf is geschreven.

1 op 1 contact

De ouderen in de gemeente Oisterwijk zijn juist nu blij met iemand die opbelt, of die zorgt voor het doen van de boodschappen. Bel of mail dus als je iets wilt betekenen voor deze mensen. Coördinator Annemarie Kleian van de afdeling Informele Zorg van ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Goed Wonen in Oisterwijk is op zoek naar meerdere maatjes voor bewoners. Vind jij het leuk om samen met een bewoner bijvoorbeeld te wandelen, te fietsen, of te kletsen over allerlei onderwerpen?

Andere vacatures

Gun jij kinderen een taalrijke toekomst? Je kunt ze helpen door je aan te melden als taalvrijwilliger bij Ingrid van Dijk, ingridvandijk@contourdetwern.nl. Samen boekjes uitzoeken, voorlezen, samen met ouders lezen en samen praten over van alles en nog wat.

Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt mensen die het mogelijk maken dat de ouderen in Oisterwijk elkaar kunnen blijven ontmoeten in de gezellige huiskamers van de stichting.

De Lokale Omroep voor Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste omroepmedewerker politiek voor het maken van pakkende items.

De Parelcabs staan klaar voor het vrijwilligersvervoer .

Alzheimercafé Oisterwijk wil klaar zijn om straks weer met de bijeenkomsten te starten. Gezocht wordt een gastvrouw/gastheer.

De Jozefparochie zoekt vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Zo zijn er mensen nodig voor tuinonderhoud, bijhouden van een begraafplaats, schoonmaak en administratieve werkzaamheden.

Wijkcentrum de Waterhoef is op zoek naar mensen die willen helpen. Reageer vooral als je belangstelling hebt voor bestuurlijk werk, of als je wilt helpen achter de bar of bij activiteiten.

Verbindend Vervoer Oisterwijk zoekt chauffeurs voor het vrijwilligersvervoer en zowel een secretaris als een penningmeester voor het bestuur.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures voor chauffeurs, gidsen, monteurs e.d.,

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op onderstaande link en selecteer werkgebied Oisterwijk & Moergestel.

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low