lezing goed oud worden

Echte asielzoekers welkom, raddraaiers niet welkom!*


De verkiezingen van 18 november komen steeds dichterbij. Lijsttrekster Inge M. J. van Beers presenteert vandaag het eerste speerpunt in een reeks van 9.

Voor Algemeen Belang zijn echte asielzoekers welkom en staat de veiligheid van omwonenden voorop bij de voortzetting van het AZC (zie video onder). AB wil geen asielzoekers opvangen die voor overlast en/of onveiligheid zorgen. Dit betekent dat alleenstaande minderjarige vluchtelingen en probleemjongeren voor ons niet (meer) welkom zijn. Als het AZC open blijft dan zou dit voor AB alleen voor kansrijke vergunninghouders en echte asielzoekers zijn.

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op via fractiealgemeenbelang@gmail.com. Meer informatie over andere onderwerpen voor Haaren, Oisterwijk, Moergestel en Heukelom lees je op onze website www.algemeen-belang-oisterwijk.nl

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer