banner

Digitale cursussen en ondersteuning bij Bibliotheek Oisterwijk


De computer is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Veel communicatie verloopt via e-mail en informatie moet je zoeken op internet.

Als je niet zo handig bent met de computer, kan dat daarom heel lastig zijn. Bij de Bibliotheek kun je basisvaardigheden voor de computer leren en je digitale vaardigheden te verbeteren. Er zijn diverse cursussen en begeleidingsmogelijkheden GRATIS beschikbaar:

Hulp bij gebruik van de computer.

Klik & Tik
In deze cursus ontwikkel je je basisvaardigheden voor de computer zoals zoeken op het internet, e-mailen en bestanden downloaden. Elke dinsdagochtend, 10.00-12.00 uur. Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl of bel met Otto Janssen: 013-547 08 58

Digisterker
In deze cursus leer je omgaan met de wat lastigere zaken op het internet, zoals het aanmaken van een DigiD, formulieren invullen op webpagina’s van bijvoorbeeld de belastingdienst, gemeente, mijn overheid, UWV en dergelijke. 13, 20, 27 okt en 10 nov, 14.00-16.00 uur. Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl

Digicafé
Telefonische ondersteuning bij digitale vragen. Als je al enige digitale ervaring hebt, maar toch nog moeite hebt om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop of je hebt vragen over internet. Stuur een mail naar digitaal@vso-oisterwijk.nl en er wordt contact met je opgenomen.

Voor meer informatie: www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk of loop eens binnen bij de Bibliotheek en informeer naar de mogelijkheden. De Bibliotheek Oisterwijk, Spoorlaan 82E in Oisterwijk, of bel 013-5283239