banner

Corona proof fietsarrangement voor uw bezoek aan Oisterwijk


Het is op de fiets goed te doen, genieten van de Oisterwijkse natuur en omgeving, en tegelijk ook rekening houden met de maatregelen.

Met de najaarszon en de behoefte om er toch even uit te gaan, is de fiets een mooi middel om in de omgeving van Oisterwijk te genieten van landschap en natuur. ‘Vermijd drukke plekken’, is de boodschap van onze overheid, en dat is dan ook precies wat Annita Schepens in haar ‘Corona Fietsroute’ doet.

Fietsuitje

Annita (nog voor de corona periode) bespreekt de mogelijkheden van haar fietsroutes (Foto: Leny van Schijndel).

Annita adviseert de recreatieve bezoekers die bij haar een fiets huren of gebruik maken van fietsarrangementen, welke routes zij in deze periode het beste kunnen gebruiken. Ze let op aangepaste knooppuntenroutes waar vooral bredere wegen/fietspaden bereden kunnen worden.

Locaties

Om die route voor de recreant aantrekkelijk te maken, is het goed te weten welke bedrijven op de route aangepast hun producten aanbieden. Plaats nemen op het terras of in restaurants mag helaas even niet, maar afhalen van versnaperingen kan wel. ‘Ik doe mijn best het de gasten die naar Oisterwijk komen naar de zin te maken!’

Heb je een bedrijf in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren en ben je aangepast open of ben je creatief in het ‘corona proof’ aanbieden van je producten, lig je aan het knooppuntennetwerk, laat even weten.

Voor meer informatie en reservering van Oisterwijkse fietsuitjes, bel 06-23903710.