bosch car service

Bezoek Oisterwijk tijdens de koopzondag


Voor wie op zondag wil winkelen bezoekt Oisterwijk!

Al lekker winkelen in het Oisterwijkse centrum (Foto; Joris van der Pijll).

Gezellig winkelen in het centrum-warenhuis van Oisterwijk kan op alle eerste zondagen van de maand, en nog op een paar extra dagen rond Sinterklaas en Kerst. Enkele winkels zijn eerder open, maar de meeste vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur.

Een groot deel van de winkeliers in het Oisterwijkse centrum houden gezamenlijke koopzondagen, maar ook andere zondagen mogen de winkels open zijn. Een aantal winkels zijn dus ook open op andere zondagen; bezoekt u een specifieke winkel, kijk dan vooraf even op de website van die winkel of ze open zijn.

Let op!!

Er hangen op de meeste winkeldeuren instructies om op een veilige manier om te gaan met de coronaregels. Neem even de moeite die te lezen voordat u de winkel binnen gaat, de winkeliers zullen u dankbaar zijn!

Koopzondagen in Oisterwijk 2020
4 oktober
1 november
29 november
6 december
13 december
20 december
27 december