ondernemers

Afhalen en bezorgen bij de brouwerij op KVL Oisterwijk


Plaats nemen mag niet meer, afhalen en bezorgen wel. We helpen de horeca graag om hun deuren voor u open te kunnen houden.

Lekkere lunch, af te halen of laten bezorgen vanuit het hart van de KVL.

Vanaf maandag 2 november bestel je bij Work In Brew, gevestigd in het Ketelhuis op het KVL-terrein in Oisterwijk, overheerlijke sandwiches, tosti’s, salades, yoghurt en borrelhapjes. Het restaurant van Work In Brew opende op 30 september haar deuren. Helaas was dat in verband met de coronaregels van korte duur.

Afhalen én bezorgen is vanaf maandag mogelijk op doordeweekse dagen van 11.00 tot 15.00 uur. Lees het menu en bestel hier!

Horeca ondernemer?

Bent u of kent u een horeca ondernemer? Mail het afhaal- en/of bezorgaanbod naar mail@oisterwijknieuws.nl  Omschrijf uw aanbod, bestel en afhaal mogelijkheden, openingstijden, adres en website.  Stuur ook graag een rechtenvrije foto mee! Wij publiceren dat voor u deze dagen gratis!