banner

Actiegroep Oisterwijk Trilt is nog niet klaar met ProRail


De inwoners in Oisterwijk die zich gezamenlijk vanwege voortdurende trillingen door treinen op het spoor inzetten via de actiegroep Oisterwijk Trilt, zijn nog lang niet klaar met ProRail.

Afgelopen week werden er metingen gedaan; de zoveelste keer dat er met proeven en metingen geprobeerd wordt om iets te doen aan wat eigenlijk in basis zou liggen aan ‘onronde wielen’ van bepaalde type treinen. Allerlei plannen, aanpassingen, metingen en proefopstellingen zijn al gepasseerd, maar het trilt nog steeds in delen van Oisterwijk, al jaren. En ook de woorden van wethouder Dion Dankers brengen daar geen verandering in. Een haast machteloze situatie…

Om hun actie opnieuw kracht bij te zetten, werd deze week een nieuw bord opgehangen aan het spoorhek: