bosch car service

Zwerf Afval Pakkers maken Oisterwijk schoon


Doe jij ook mee met World Cleanup Day op 19 september? Kom helpen en krijg gratis koffie en een worstenbroodje!

Volwassenen maar ook kinderen pakken zwerfafval aan in Oisterwijk.

Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar wil Gemeente Oisterwijk samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Moergestel, Heukelom en de inwoners van Oisterwijk zijn van harte welkom, ook mee! ‘We starten om 10:00 uur bij Den Boogaard in Moergestel en Tiliander in Oisterwijk met een kop koffie of thee en een vega- of worstenbroodje,’ aldus de gemeente, die uitnodigt om samen de mouwen op te stropen. Meld je uiterlijk 13 september aan bij de coördinator van de Zwerf Afval Pakkersp: Jos Meijer via jmj.meijer@yahoo.com voor Moergestel of Philo Ijpelaar via ijpelaar1@home.nl voor Heukelom en Oisterwijk.