bosch car service

Zondagse livemuziek in ’t Molentje in Oisterwijk


Nadat zij 20 september het terras bij Kasteel Nemerlaer in Haaren verlaten, gaan beide heren hun optreden voorbereiden in café ’t Molentje in Oisterwijk.

 

Joris en Hijme van het duo Hijme&Joris

Na enkele buiten optredens, gaan ze dit keer kijken hoe dat binnen bevalt in de zaal van ’t Molentje in de Kerkstraat in Oisterwijk. Na de corona aanpassingen zal ook dat even wennen zijn. Zet alvast in uw agenda:  Zondag 25 oktober vanaf 17.30 uur. De entree is gratis, maar vanwege de corona maatregelen vragen zij u wel om van te voren even aan te melden via yvonnevandersteen@hotmail.com.

60&70

Hijme & Joris brengen Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix van Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart of country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleid al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.