banner

Wandelen met ontmoeten en eten in de Oisterwijkse Week van de Verbinding


Een mooie herinnering hebben velen aan de grote rijen ‘aanschuiftafels’ vorig jaar, en het enorme omvangrijke project bij de start van corona: De Opkikker.

Samen genieten van lunch en muziek (Foto: Carien van de Pas)

In de Week van de Verbinding, maar ook een aantal momenten daarvoor en daarna, zijn er diverse activiteiten die zorgen voor ontmoeting, contacten leggen, verbinden. De organisatie is in handen van Stichting Sociaal Huis Oisterwijk met hun partners; het thema dit jaar is ‘Duurzaamheid’. Een woord dat meer omvat dan milieu en energie besparen; ook duurzame contacten met andere mensen behoort daar bijvoorbeeld bij. ‘Oisterwijk is een welvarende gemeente, maar kent ook groepen inwoners die het moeilijker hebben,’zo weet de organisatie. Voor hen staan zij klaar en verbindt hen samen met sociaal ondernemers, om hen op een betekenisvolle wijze te laten deelnemen aan de samenleving.

In de agenda (klik hier voor een grotere weergave) staan diverse activiteiten. Wandelen, ontmoeten, samen eten, aandacht voor dementie en een boodschap aan de politiek. Het komt allemaal voorbij deze maand.

U bent welkom, maar el even aanmelden! Per activiteit staat het adres of telefoonnummer er bij vermeld.