banner

Vacature: McDonald’s Udenhout zoekt Host/ Hostess


McDonald’s Udenhout zoekt een Host/ Hostess.

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s!

Van het organiseren van kinderfeestjes tot het strak organiseren van het restaurant: jij wilt mensen verrassen! Zo creëer je als Host(ess) good times momenten voor onze gasten. Een schoon en een plezierig restaurant, dat is waar jij voor staat.

 

 

———————-

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low