bosch car service

Taakstraf voor indringers Staalbergven Oisterwijk


‘Wie zijn billen brandt…’ aldus Gemeente Oisterwijk, krijgt een taakstraf. De daders ‘mochten’ afgelopen dagen met de handen uit de mouwen bij het Staalbergven,omdat ze deze zomer na sluitingstijd op het terrein waren geweest.

Gaten in het hek rondom buitenbad Staalbergven, verschaffen toegang aan indringers (Foto: Joris van der Pijll).

‘Sportief als ze zijn hebben deze indringers het heel netjes met ons opgelost. Helaas heeft het gros van de raddraaiers minder fatsoen. We snappen dat het op zwoele zomeravonden verleidelijk is om nog even een verfrissende duik te nemen. Los van het feit dat er dan geen toezichthoudend personeel is om in te springen als zich een gevaarlijke situatie voordoet: realiseer je dat je een flinke overtreding begaat, helemaal als je rotzooi maakt of vernielingen aanricht.’

De medewerkers die hard werken het eenieder naar de zin te maken, zien hun werk door vandalisme afgebroken. ‘Heb een beetje respect voor al die hardwerkende mensen en meer nog voor al die betalende badgasten die zich wél gedragen.’ De gemeente laat weten dat ze bij overtreding altijd aangifte doen bij politie.