koopzondag

Sporters treffen sporters bij PCO in Oisterwijk nu ook samen met Haaren


Op zaterdag 12 september werd voor de derde keer het jaarlijks terugkerende Sport treft Sport toernooi gespeeld.Bij dit toernooi worden alle sportverenigingen van Oisterwijk en Moergestel en dit jaar ook Haaren uitgenodigd om het nieuwe sportjaar te komen openen door middel van een kennismaking met de petanquesport.

Sportief, maar zeker zo belangrijk is het ontmoeten.

Ook werden deze dag verschillende onderdelen uit het Sportakkoord besproken. Het sportakkoord is in het begin van de zomer ondertekend door Wethouder Stefanie Vatta. Het doel is om inwoners van onze gemeente meer en beter te laten bewegen. De opkomst was weer groter dan voorgaande jaren, er waren 36 deelnemers, wat wil zeggen 18 verenigingen.

De bijeenkomst werd georganiseerd door Petanque Club Oisterwijk in samenwerking met Natuurlijk Gezond Oisterwijk. Het weer was prima, met een lekker zonnetje en allemaal goed gemotiveerde mensen die graag een paar wedstrijden wilden boulen. Uiteraard was de inzet weer de felbegeerde wisselbeker, die dit jaar werd gewonnen door de Bridge Club uit Moergestel. Iedereen was tevreden en blij en vertrokken met ‘Het was gezellig, volgend jaar komen we zeker terug!’

Uitslag:
Als eerste Bridge Club Moergestel (Kees Rijnen)
Als tweede OZC 57 (Toon Vromans)
Als derde Natuurlijk Gezond (Rob Giepmans)