baderie

Sinterklaas en Zwarte Pieten komen naar Moergestel


Sssst, stilletjes, achtjes hoor je de paardenvoetjes, en ja je mag vanaf 14 november je schoen zetten. Maar verder zal Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten heel zachtjes, stilletjes Moergestel betreden.

Einde strooiroute voor Zwarte Piet? Dacht het niet!

De vrijwilligers die ieder jaar de ontvangst van de Sint organiseren, hebben in overleg met hem moeten besluiten dat dit vanwege corona niet uitgebreid kan. ‘Helaas moeten we constateren dat we de richtlijnen van de gemeente en de veiligheid van u als bezoeker en ons zelf niet kunnen garanderen. Dit betekent dus dat we dit jaar voor het eerst geen feestelijke intocht en de bijbehorende voorstellingen hebben.’

Er volgt nog informatie over de collecte, en Sint en zijn Zwarte Pieten kijken nog of ze iets leuks verzinnen voor de kleintjes.