banner

Schaatser De Vennen Moergestel starten nieuw seizoen


Op zaterdag 3 oktober opent de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg de deuren voor het nieuwe schaatsseizoen. Vanaf maandag 5 oktober zullen de lessen en trainingen van Schaatsclub de Vennen uit Moergestel weer beginnen.

Schaatsclub De Vennen Moergestel

Op maandagavond starten de recreanten met hun lessen en trainingen. Deze lessen en trainingen worden gegeven voor schaatsers zonder ervaring tot en met intensieve trainingen voor de hardrijders. Op dinsdag beginnen de leden van de wedstrijdploeg met hun ijstrainingen, nadat zij de hele zomer cardio-, kracht-, en inlineskate-trainingen hebben gevolgd. Al deze trainingen werpen hopelijk de vruchten af voor weer een succesvol schaatsseizoen waarin regionale en nationale prijzen worden gewonnen en persoonlijke records, clubrecords en baanrecords worden gebroken. Vanaf zaterdag 10 oktober zal de jeugd weer het ijs op kunnen voor hun wekelijkse schaatslessen en trainingen. Door de KNSB, Ireen Wüst IJsbaan, en Schaatsclub de Vennen zijn op en rond het ijs de nodige maatregelen genomen om veilig in het corona-tijdperk te schaatsen.