brabantspronkjuweel

Open dag Krekul Oisterwijk


De Krekul is hét creatief en cultureel centrum in Oisterwijk waar jong en oud in een gemoedelijke sfeer deel kunnen nemen aan een groot aantal cursussen. Het cursusaanbod is zeer divers en omvat onderwijs in diverse talen en kunst, maar ook cursussen in o.a. fotografie, beeldhouwen en schilderen.

De Krekul in Oisterwijk

Zondag 6 september van 10.00 tot 16.00 uur is er een open dag bij De Krekul aan de Nicolaas van Eschstraat 30 in Oisterwijk. Docenten presenteren hun cursus en geven informatie over de inhoud en de mogelijkheden. U kunt zich uitvoerig laten informeren. Inschrijven voor een cursus is eveneens mogelijk.

Aanmelden
Vanwege Corona is aanmelden vooraf verplicht. Er wordt gewerkt met tijdslots. Zie daarvoor de website: www.krekul.nl