banner

Omroep Oisterwijk te beluisteren via livestream


Vanaf begin september is Omroep Oisterwijk van start gegaan met live radio uitzendingen. U kan hier een stukje beluisteren.

Ze staan klaar, Frank en Niels, klaar voor Omroep Oisterwijk!

Omroep Oisterwijk is een idee dat vorm kreeg in de coronaperiode, van twee enthousiastelingen waar het radiobloed kriebelt. De Oisterwijkers Frank Van Poppel en Niels van den Dries zijn de draaiende krachten achter concept van Omroep Oisterwijk; een aanvulling op de lokale media, de omroepen Moergestel TV/Radio, LOVO en HOS. Muziek, meningen en nieuws waarbij ze de samenwerking met onze redactie al hebben gezocht.

Via Omroepoisterwijk.nl kan live radio worden geluisterd, gemaakt door amateurs die het gewoon leuk vinden om radio te maken. ‘Muziek houdt de mensen op de been dus we gaan dit doorzetten in iets moois om iets te geven aan de nieuwe jeugd van Oisterwijk. Omroep Oisterwijk is een omroep zonder blad voor de mond, alle meningen zijn welkom en worden gehoord,’ zo liet het duo bij de start weten.

Bekijk en beluister een stukje van hun uitzending hier: