brabantspronkjuweel

Omroep Oisterwijk gaat live van start


Donderdagavond 3 september om 19.00 uur klokslag, zal Omroep Oisterwijk van start gaan!

Ze staan klaar, Frank en Niels, klaar voor Omroep Oisterwijk!

Een idee dat vorm kreeg in de coronaperiode, van twee enthousiastelingen waar het radiobloed kriebelt. De Oisterwijkers Frank Van Poppel en Niels van den Dries zijn de draaiende krachten achter concept van Omroep Oisterwijk; een aanvulling op de lokale media, de omroepen Moergestel TV/Radio, LOVO en HOS. Muziek, meningen en nieuws waarbij ze de samenwerking met onze redactie al hebben gezocht.

Vanaf 3 september om 19.00 uur kan er via Omroepoisterwijk.nl live radio worden geluisterd en gekeken (hoe zou dat er uit gaan zien?), gemaakt door amateurs die het gewoon leuk vinden om radio te maken. ‘Muziek houdt de mensen op de been dus we gaan dit doorzetten in iets moois om iets te geven aan de nieuwe jeugd van Oisterwijk. Omroep Oisterwijk is een omroep zonder blad voor de mond, alle meningen zijn welkom en worden gehoord,’ zo laat het duo weten.