banner

Oisterwijks Mantelzorg Café weer van start


Helaas is het Mantelzorgcafé in Oisterwijk door Corona stil komen te liggen, maar deze activiteit gaat weer starten.

 

Ontmoeten bij het Mantelzorg Café in Oisterwijk.

Juist in deze tijd heeft u mogelijk nog meer behoefte aan het uitwisselen van ervaringen bijvoorbeeld over welke impact Corona tot nu toe heeft gehad op uw situatie. De eerste twee mantelzorgcafés waren gezellige middagen, waarbij 8 à 10 mantelzorgers aanwezig waren. Er was veel herkenning in elkaars verhalen. Men was het er over eens dat de middagen een goede mix zijn tussen ontspanning en van elkaar leren bijvoorbeeld over welke gevolgen het zorgen heeft op de contacten met uw omgeving.

U bent van harte welkom bij het eerstvolgende mantelzorgcafé op donderdagmiddag 24 september om gezellig samen gewoon even een kop koffie of thee te komen drinken en/of ervaringen uit te wisselen. Gewoon even wat tijd voor uzelf! Ook als u nog nooit geweest bent, mag u gerust geheel vrijblijvend een keer naar het mantelzorgcafé komen.

Het mantelzorgcafé vindt iedere laatste donderdag van de maand plaats van 14.00 tot 16.00 uur beneden in het lezerscafé de Tiliander. Natuurlijk zijn de juiste voorzorgsmaatregelen genomen om de 1.5 meter in acht te kunnen nemen.