banner

Oisterwijker Bèr Beerendonk opent fototentoonstelling


Afgelopen zaterdag 5 september werd Huber Beerendonk, beter bekend als Bèr Beerendonk, op de kop af 75 jaar jong. Geboren op 5 september 1945 en anno nu een vrijwillig top fotograaf.

Rien Pijnenburg (Foto: Bèr Beerendonk)

‘Ik ben 17 jaar geleden begonnen met digitaal fotograferen. Ik heb de afgelopen jaren tweemaal een eigen expositie gehouden, Markante Oisterwijkers en Mensen met een Beperking, beide zijn telkens door een 400 tot 600 bezoekers bezocht met hele goede recensies,’ aldus Bèr. Vanwege persoonlijke omstandigheden zat een fysieke presentatie er deze keer niet in. ‘In verband met corona, heb ik toch een expositie kunnen verzorgen, maar wel een digitale. ‘

Bèr heeft een aantal mensen gefotografeerd bij hun thuis in de tuin en daarvan zwart-wit portretten gemaakt. ‘Allemaal gezichten die zelf spreken en een eigen verhaal hebben. Ik hoop dat u ervan geniet, en laat maar weten wat u ervan vindt.’

Bekijk de film hieronder of kijk op de Facebookpagina van Bèr Beerendonk.