banner

Oisterwijk Bruist ook in de nazomer


Oisterwijk Bruist is een magazine voor Oisterwijk.

 

De Uitagenda die wij maandelijks mogen plaatsen in het Oisterwijk Bruist magazine, krijgt weer wat vorm.

Eerder dit jaar moest hij plotseling plaats maken voor annuleringen. Snel schakelen met de collega’s van Oisterwijk Bruist, heeft er voor gezorgd dat we toch iedere maand de lezers konden inspireren met wandel- en fiets ideetjes en mooie foto’s vanuit ons Oisterwijk.

Maar nu kan er weer wat georganiseerd worden, dus denk er aan dat u activiteiten snel aanlevert via onze contactpagina! De agenda voor Oisterwijk Bruist van oktober, maken wij el in de 2e week van september!

Bekijk het magazine via onderstaande weblink of haal een gratis exemplaar bij de lokale winkeliers en horeca in Oisterwijk.