genieten

Nieuwsbrief speciaal voor de inwoners van Haaren


Nog even en dan beginnen de verkiezingen, met daarna de herindeling van de gemeente. Voor de inwoners van Haaren een grote verandering.

De huidige gemeente Haaren wordt opgeheven, en de bewoners van de dorpen gaan samen met in ons geval die van dorp Haaren met Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Samen kiezen zij nieuwe volksvertegenwoordigers, die gaan op hun beurt besluiten nemen voor de gehele nieuwe gemeente, maar er verandert nog meer. Verschillende verenigingen zullen vast en zeker zelfstandig blijven; anderen gaan mogelijk fuseren of hun doelgroepsgebied verschuiven.

Gratis voor oisterwijk nieuws actieAl met al reden genoeg om de inwoners van Haaren welkom te ontvangen. Voor dat doel werd eerder onze pagina Haarennieuws.nl opgericht, en een kaartenactie gestart. Om alle inwoners van Haaren ook alvast kennis te laten maken met wat er in Oisterwijk zoals gebeurt, nodigen we hen ook van harte uit aan te melden voor onze dagelijkse nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u iedere dag gratis per e-mail de laatste nieuwtjes uit de dorpen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk.