glasvezel

Luister hier naar de nieuwe uitzending van Omroep Oisterwijk


Omroep Oisterwijk is van start gegaan met live radio uitzendingen. U kan deze hier beluisteren.

Ze staan klaar, Frank en Niels, klaar voor Omroep Oisterwijk!

Omroep Oisterwijk is een idee dat vorm kreeg in de coronaperiode, van twee enthousiastelingen waar het radiobloed kriebelt. De Oisterwijkers Frank Van Poppel en Niels van den Dries zijn de draaiende krachten achter concept van Omroep Oisterwijk; een aanvulling op de lokale media, de omroepen Moergestel TV/Radio, LOVO en HOS. Muziek, meningen en nieuws waarbij ze de samenwerking met onze redactie al hebben gezocht.

Omroep Oisterwijk maakt live radio: ‘Omroep Oisterwijk is een omroep zonder blad voor de mond, alle meningen zijn welkom en worden gehoord,’ zo liet het duo bij de start weten. Hun uitzendingen volgen iedere eerste donderdag van de maand en 2 weken later een uitzending, of herhaling.

Bekijk en beluister hun uitzending hier, te zien op donderdag 1 oktober 19.00 uur: