anytime

Kindercollege Oisterwijk over het bouwen van een escape room


Op 1 oktober om 16.00 uur leer je alles over het maken van een escaperoom.

Hoe bouw je een escape room?

Bouw je eigen escaperoom

Ben jij wel eens in een escape room geweest? Dit is een kamer waaruit je probeert te ontsnappen door puzzels op te lossen en opdrachten te maken. Peter de Jong leert je wat er allemaal bij komt kijken om een escape room te bouwen. En je mag zelf een opdracht voor een escape room gaan bedenken! Meld je snel aan want VOL=VOL

Bij de kindercolleges nodigt de bibliotheek sprekers uit om aan kinderen tussen de 5-10 jaar een mini college te geven over een interessant onderwerp wat te maken heeft met hun expertise of vakgebied. Kinderen kunnen hierover vragen stellen en het college eindigt met een doe activiteit. Kom jij ook? Meld je GRATIS aan: oisterwijk@bibliotheekmb.nl
Meer info: www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk