banner

Gratis flesje wijn voor de lezers van Haaren Nieuws


Deel en win! Maak kans op deze heerlijke fles wijn, een cadeautje voor de lezers van Haarennieuws.nl

Dit flesje wijn wacht op u!

Het was begin 2015 voorzichtig al duidelijk dat er een gemeentelijke herindeling zou komen. ‘Haaren bij … ‘ was de slogan, maar eigenlijk is het ‘Haaren samen met …’ Haaren, samen met Heukelom, Moergestel en Oisterwijk.

In aanloop naar die toch wel hele bijzondere gebeurtenis hebben we – voor een warm welkom – aan de inwoners van Haaren een eigen plek aangeboden. Haaren kreeg net als Moergestel een eigen themapagina en recent ook een eigen webadres: www.haarennieuws.nl 

Flesje wijn

We doen het wel vaker, cadeautjes weggeven. Deze keer dus een flesje wijn, voor wie op Facebook de pagina Haaren Nieuws volgt (klik hier) en dit berichtje deelt…