banner

En nog een illegale afvaldump in Oisterwijk


Afgelopen weekend, en ook begin deze week was het weer raak: Afvaldump in de Oisterwijkse natuur.

Afval langs de weg naar De Hondsberg (Foto: peter van de Wouw).

Deze keer werd het ontdekt door een van de vrijwilligers van de gemeente, die zich inzetten voor veiligheid en een schone buurt, de voluntairs. ‘Gisteren was ik weer een preventieve ronde aan het fietsen en kwam ik weer een dumping van afval tegen op de weg naar de Hondsberg. Hiervoor heb ik buurtbeheer van de gemeente ingelicht, omdat het voor mij te veel was om mee te nemen. Er lagen 9 volle zakken in de sloot. Ik snap dit niet!’ Peter van de Wouw wil graag iets betekenen voor de samenleving, en ruimt zo regelmatig afval op. ‘Komende zaterdag is het weer Nederland Schoon en dan gaan we ook op pad als zapper, de zwerfafval pikker.’

Komt u ook zoiets tegen, meld het dan bij buurtbeheer van Gemeente Oisterwijk. Ziet u iemand afval dumpen, bel dan meteen de politie.