anytime

Donderdag komen deze Oisterwijkers op TV bij RTL4


Net geboren wordt Nina in het ziekenhuis verzorgd door Chantal Janzen, de bekende Tv-presentatrice van het RTL 4 programma Chantal Komt Werken.

 

Chantal Janzen in het wit, de kersverse ouders van Nina en broertje Sam in het midden, beide grootouders aan de buitenkant. Allen van harte gefeliciteerd!

Bij Chantal Komt Werken gaat Chantal Janzen na een kennismaking aan het werk in een voor haar totaal onbekende werkveld. Bij de opnames in het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg, kwam zij aan het bed van de dochter van hobbyfotograaf Rob Rokven uit Oisterwijk. En dus volgde daar een bijzondere ontmoeting …

‘Onze dochter Sabrina en schoonzoon William waren in het ziekenhuis voor de bevalling van onze kleindochter Nina, die op 3 februari is geboren. Aan hen werd gevraagd of ze mee zouden willen werken aan het programma,’aldus Rob. De jonge ouders hebben daarop spontaan ‘Ja’ gezegd, ‘dat maak je nooit meer mee’. Bij een bezoek aan het ziekenhuis mocht de logerende kleinzoon Sam – broertje van Nina – zijn zusje voor de eerste keer zien. Daarna uiteraard ook samen even op de foto met Chantal.

De uitzending waarin deze opnames te zien zijn, wordt uitgezonden op donderdag 17 september om 20.30 uur op RTL 4.