banner

Deze week informatie over gemeentelijke subsidie Haaren en Oisterwijk


De herindeling van Haaren komt steeds dichterbij. Haaren komt bij Oisterwijk. Maar hoe gaat dat met subsidieverlening? Welke overgangsregeling is er en hoe gaat het met de subsidieverlening na 1 januari 2021?

Het Gemeentehuis in Haaren (Foto: Joris van der Pijll).

Om op deze en andere vragen over subsidies antwoord te geven organiseert de gemeente Haaren samen met Gemeente Oisterwijk een informatieavond. Hiervoor zijn (bestuursleden) van vrijwilligersorganisaties, ook degenen die nu geen subsidie ontvangen, van harte uitgenodigd op maandag 7 september om 19.15 uur in het Gemeentehuis van Haaren.

Aanmelden
Vanwege Corona geldt een strikt aanmeldingsbeleid: er kan slechts één persoon per vrijwilligersorganisatie deelnemen. Blijf thuis als u verkouden bent of koorts heeft. Op de informatieavond zelf stelt de gemeente u ook vragen over uw gezondheid, conform rijksbeleid. Aanmelden kan alléén via: secretariaat@haaren.nl. Geef uw e-mail het onderwerp: informatieavond subsidies. Noem in de e-mail uw naam, vrijwilligersorganisatie en functietitel. En geef duidelijk aan voor welke avond u zich aanmeldt. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0411-627282.