banner

Deze verenigingen doen in Haaren Moergestel en Oisterwijk mee aan de Grote Clubactie


Totaal 15 verenigingen uit Oisterwijk, Moergestel en Haaren gaan loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie; andere verenigingen kunnen nog aanmelden!

Vanaf 19 september gaan deze 15 verenigingen loten voor hun club verkopen. Via de Nationale Grote Clubactie willen verenigingen extra inkomsten voor hun club ophalen. Dit is hard nodig. Ook in het verenigingsleven heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. De normaal druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten. Veel verenigingen hebben hierdoor te maken met een begrotingstekort. Het is belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Daarom heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Met deze digitale mogelijkheden kunnen de koper en de verkoper op een veilige afstand van elkaar blijven staan. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp. 80% van de opbrengst gaat naar de club.

Lotenverkoop kan op voldoende afstand.

Door mee te doen aan de Grote Clubactie worden de lokale verenigingen direct ondersteund. Ook maken de deelnemers van de loterij kans op een van de vele prijzen, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro. Daarnaast is de prijzenpot verhoogd van 32.000 naar 332.000 prijzen en daarmee is de winkans nu 1 op 10!

Deelnemers Oisterwijk

TAXANDRIA Gym en Turnen, Het Oisterwijks Orkest, Furin Kazan, VV Trinitas, Team Coolen Stichting Wedstrijdjudo, Rijvereniging ’t Halster, RKSV Taxandria Afd. Handbal, RFC Oisterwijk Oysters, MHC Hoco, Schaakvereniging Oisterwijk.

Deelnemers Moergestel

S.V. Audacia, Sportvereniging Roef

Deelnemers Haaren

Dance Power, SV Nemelaer en Scouting Haaren

Wil je met jouw vereniging  dit jaar ook meedoen? Kijk op clubactie.nl of bel 013 Р455 28 25.