banner

De Krekul Oisterwijk start nieuw cursusjaar


Graag had De Krekul u ontvangen voor de Open Dag, de traditionele en altijd drukbezochte opening van een nieuw Krekul-seizoen. Helaas! Vanwege het geringe aantal inschrijvingen hebben ze besloten om deze te annuleren.

De Krekul in Oisterwijk

Niettemin….het nieuwe seizoen gaat natuurlijk wél gewoon door. Komende week zullen de meeste cursussen weer van start gaan. Heb je al een idee welke cursus jij wilt gaan volgen?

Het cursusjaar van De Krekul biedt weer volop variatie en uitdaging voor iedereen. Voor kinderen hebben ze diverse mogelijkheden waarbij zij kunnen gaan ontdekken met welk materiaal ze fijn kunnen werken, voor volwassenen zijn er diverse talencursussen maar ook filosofie.

Heb je deze vakantie veel achter de camera doorgebracht en wil je hier meer van weten? Bekijk dan eens naar de cursus basisfotografie of Photoshop en Lightroom, maar ook Creatieve Spiegelreflex Fotografie.

Werk je liever met je handen? Dan is elektrisch lassen, keramisch handwerken, haken, edelsmeden of schilderen misschien wel een idee.

Bekijk hier het cursusaanbod en maak je keuze. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.