banner

Daders beroving oude vrouw in Moergestel staan op camera


Een 83-jarige vrouw uit Moergestel werd vrijdag 26 juni het slachtoffer van drie brutale dieven.

Criminelen grijpen een de pinpas van een oudere vrouw in Moergestel (Foto ter illustratie).

Twee mannen en een vrouw hebben haar in het vizier als zij bloemen gaat kopen bij een supermarkt aan het Rootven. Ze pakt daar haar pinpas en rekent de bloemen af. Wat ze niet doorheeft, is dat haar pincode tijdens het betalen is afgekeken. Vervolgens volgen de drie personen haar richting huis. Eenmaal thuis bij de vrouw vraagt de vrouwelijke dader om een glas water. Ze is dan samen met een van de mannen. Het slachtoffer gaf wat water, maar ondertussen hebben ze haar pinpas weten te grijpen. Niet veel later is er een groot geldbedrag van haar rekening gehaald. Een van de mannen werd eerder gezien bij een diefstal in Tilburg.

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 21 september om 18.00 uur uw hulp bij het oplossen van dit en andere ernstige misdrijven; te zien bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.