bosch car service

Je kan in Oisterwijk gratis sporthulpmiddelen uitproberen


Vrijdag 25 september wordt de Oisterwijks sportdag georganiseerd. Steunpunt Aangepast sporten en Natuurlijk Gezond Oisterwijk organiseren ’s middags van 13.30 tot 17.00 uur kennismakingsactiviteiten met sportrolstoelen, racerunner, aankoppelbike, duo-fietsen, rolstoelfietsen, balansbike en een ligfiets.

Maak bijvoorbeeld een proefrit op een duofiets van Stichting Rick.

Op de parkeerplaats aan de Le Sage ten Broekstraat 2 in Oisterwijk kan ieder die dat wil kennis maken met diverse fiets- en rolstoelmogelijkheden. Er is een breed aanbod en je kunt kiezen wat het beste bij je past. Er is advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk aangepast en afgesteld op jouw wensen om een zo goed mogelijk ervaring er aan over te houden.

Na een advies, het juist afstellen en uitproberen, kan je sporthulpmiddelen ook gratis in bruikleen krijgen voor maximaal 6 maanden. Voor wie het hulpmiddel daarna langer wil gebruiken, kan een aanvraag doen bij de gemeente.

Aanmelden voor deze sportdag kan via lisan@natuurlijkgezondoisterwijk.nl. Geef bij de aanmelding aan van welk sporthulpmiddel je gebruik wilt maken en op welk tijdstip.