anytime

Bijna tienduizend euro voor KWF in Oisterwijk


In de eerste week van september jl. stond de KWF Collecteweek weer op de agenda. Vele vrijwilligers gingen die week langs de deuren om te collecteren. En niet zonder succes!

Samen collecteren, samen doneren (Foto van voor coronatijd)

Dankzij een goede bezetting en prima aansturing vanuit de wijkhoofden, werden zo’n beetje alle straten van de kern Oisterwijk ‘belopen’. Vele Oisterwijkers hadden hun donatie in de vorm van kleingeld al klaar liggen, en waar dat ontbrak, kon men ook met de IDeal QR-code betalen. Nu alle bussen afgestort zijn en de balans is opgemaakt, kan het coördinatieteam van KWF Oisterwijk melden dat er het prachtige bedrag van €9795,03 is opgehaald! Een bedrag waar we enorm trots op zijn, en wat maar weer laat zien dat vele mensen KWF een warm hart toedragen. Het is daarbij goed om te vermelden dat bijna 30% van de opbrengst via de QR-code is gedoneerd. Dus ook zonder kleingeld is collecteren prima mogelijk en geven de Oisterwijkers gul. Namens KWF afdeling Oisterwijk, een oprecht ‘dank je wel’ aan alle vrijwilligers en donateurs!

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan! Doneer online via kwf.nl

DTZ logo low