banner

Bezoek deze leuke kindervoorstelling in Natuurtheater Oisterwijk


Op 5 en 6 september speelt theatergezelschap Amio in het Natuurtheater hun spectaculaire voorstelling Explosies en Prinsessen!. Het was even spannend of de voorstelling door kon gaan, maar met enkele aanpassingen is de voorstelling Corona-proof! Ook geven ze ondanks de restricties zelfs weer gratis kaarten weg aan minima.

Anders dan anders
De voorstellingen van Amio zijn speciaal gemaakt voor het Natuurtheater en ook wat anders dan de meeste ouders gewend zullen zijn van “kindertheater”. Vergelijk het met een film als Monsters en Co, die zet je op voor de kinderen, maar voor de volwassenen is het stiekem ook best leuk! Soms zijn er grappen die alleen de ouders begrijpen, maar die worden afgewisseld met leuke momenten voor kinderen! Er zit ook een spannend verhaal in, met een échte schurk en het geheel ontvouwt zich op een hoog tempo. Kinderen worden soms gestimuleerd om mee te doen en op andere momenten kun je een speld horen vallen, zo spannend dat het is! De voorstelling is dus sowieso leuk voor oudere kinderen (5 tot 10 jaar), maar ook de allerkleinsten worden niet vergeten: Zij mogen na de voorstelling namelijk op de foto met Paarse vogel Amio! Dat kan dit jaar ook, want Corona is gelukkig geen vogelgriep!

Goed doel

Een vrolijk en kleurrijk toneel in Natuurtheater Oisterwijk (Foto: Vincent Bouritius en Tom Schoute).

De afgelopen vier jaar gaven Amio en Josefien ruwweg de helft van alle kaarten weg aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Dit jaar zal dat door de beperkte plaatsen iets minder zijn, maar alsnog gaan er bijna 100 gratis kaarten naar minima in Oisterwijk en Tilburg. Om aanspraak te kunnen maken op de gratis kaarten, kun je je melden bij Quiet Tilburg of Stichting Sociaal huis Oisterwijk. Zij zorgen ervoor dat de kaarten terecht komen bij de juiste gezinnen. Zo vonden vorig jaar ruim 130 kinderen die normaal gesproken niet zo snel in aanraking komen met cultuur, hun weg naar het Natuurtheater.

Reserveer!
Explosies en prinsessen is exact wat het belooft: Een muzikale familievoorstelling voor jong en oud met NERF-gun gevechten, confetti explosies, een held, een prinses, maar let op: Géén schurk! Want ook al is er een pratende paarse vogel en een vrouw in een roze jurk, het leven is geen Disneyfilm! Of… Toch wel? Verwacht sensatie, muziek, dans, spectaculaire scenes, maar natuurlijk ook Amio en Josefien met haar spetterende bananenlegging!

Reserveer uw kaarten voor 5 en 6 september 14:00 uur, via www.amio.nl/optredens