banner

Bewoners De Vloet in Oisterwijk genoten van volkszang


Afgelopen donderdag was het feest in Oisterwijk bij woonzorgcentrum Thebe de Vloet. Daar kwam volkszanger Niels van Kollenburg voor de bewoners optreden.

Niels van Kollenburg was op De Vloet in Oisterwijk.

Omdat er vanwege corona nog geen grotere activiteiten binnen plaats kunnen vinden, zorgde Niels dat de bewoners buiten op eigen terras een knallende afsluiter van de zomer hebben ervaren. Het was een heerlijke zonnige dag en de sfeer zat er goed in. De bewoners genoten zichtbaar en zwaaiden op veilige afstand gezellig mee met de liedjes die de uit Udenhout afkomstige zanger voor hen zong. Naast zijn eigen liedjes zong Niels zowel golden oldies als de nieuwere liedjes in meerdere talen.

‘Nu ook voor mij veel grotere optredens zijn geannuleerd, is het fantastisch om dit soort optredens te mogen verzorgen. De ouderen genieten zichtbaar. Al die complimentjes, en de lach op hun gezicht.. daar doe je het voor!”