brabantspronkjuweel

Alzheimer café Oisterwijk blikt terug op coronatijd


Dinsdag 15 september start het Alzheimercafé weer op en blikken ze met u terug op de coronatijd. Vooraf aanmelden is verplicht.

Er is nogal wat gebeurd vanaf maart. Ieder heeft het op haar of zijn eigen manier beleefd. Deze avond geven zij u de gelegenheid uw hart te luchten en uw ervaringen te delen. Hoe hebben mensen met dementie deze periode beleefd? En hun mantelzorger? Wat viel u zwaar? Wat ging u goed af? Welke mogelijkheden zag u? Wat hielp u daarbij? Kortom, wat heeft de afgelopen coronaperiode voor u betekend?

In verband met de coronamaatregelen is er een maximum aan het aantal bezoekers in het Alzheimer café. Vooraf aanmelden is daarom nodig, en dat kan via 013-5284571 (coördinator Jeanne Verberk) of via j.verberk@ziggo.nl.

Het alzheimercafé in Oisterwijk

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar, en mocht u vragen hebben, stel ze gerust.

Graag heten ze u allen van harte welkom! Tijd: inloop vanaf 19.30 uur Duur programma van 20.00 – 22.00 uur Locatie De Coppele, Prunusstraat 69 5061 AS Oisterwijk

DTZ logo low