baderie

Zondag livemuziek bij Kasteeltje Haaren


Zondag 30 augustus en 20 september van 14.30 tot 17.30 uur luistert u op het terras bij Kasteel Nemerlaer in Haaren naar muziek uit de jaren 60 en 70.

Joris en Hijme van het duo Hijme&Joris

Hijme & Joris waren er vorige maand, en komen deze en volgende maand terug. Ze brengen Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix van Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart of country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleid al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.

Dit keer buiten op het terras (uiteraard bij goed weer).

Op het terras bij Souterrain De twaalf Trappisten, met John en Helmi als gastheer en – dame.