baderie

Winkeldief met geprepareerde tas in Oisterwijks centrum aangehouden door politie


Een winkeldief, een binnensluiper met geprepareerde tas, is door winkeliers in het centrum van Oisterwijk betrapt en staande gehouden.

Winkeldief met geprepareerde tas werd aangehouden in het centrum van Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

Dit gebeurde donderdagmiddag. Surveillerende BOA’s van Gemeente Oisterwijk kwamen ter assistentie ter plaatse en vervolgens werd de verdachte door de politie formeel aangehouden. De verdachte, een jong volwassene, verklaarde zelf aan omstanders dat hij woonachtig is op het asielzoekerscentrum in Oisterwijk.

Oproep

De tas is bewerkt met een verborgen vak; op het bankje liggen de gestolen spullen met de labels er nog aan (Foto: Toby de Kort)

Mogelijk heeft deze verdachte bij meerdere winkels diefstallen gepleegd. Mochten winkeliers spullen missen, of vermoeden dat hij actief is geweest in hun zaak, worden zij verzocht contact op te nemen met de politie. Ook videobeelden zijn welkom om als bewijs te dienen. Bel 0900-8844.