banner

Ook Parelkwis 2020 sneuvelt in Oisterwijk op corona


Ondanks dat er hier en daar weer wat mag, er diverse kleinere activiteiten worden opgepakt, zijn er duidelijk bij de grotere evenementen nog flinke hobbels te nemen om de corona te bedwingen.

Het allereerste boek met 60 seconden later de laatste; zo ging dat in 2019 (Foto: Joris van der Pijll)

Minder leuk, geen op elkaar gepropte rij wachtenden, maar ook met corona zou het ophalen van het vragenboek nog wel lukken. Maar zonder het samenzijn gaat het beantwoorden en doen van opdrachten het doel van de Parelkwis voorbij: ‘De kracht van de Parelkwis is met een groot team samen te quizzen en de opdrachten te volbrengen. Met de huidige richtlijnen kan dat helaas niet.’ Een afsluitende feestavond met muziek en het nodige feestgedruis zit er al helemaal niet in.

2021
‘In de huidige situatie kunnen wij de Parelkwis niet door laten gaan zoals wij dat graag zouden willen. Hierom hebben we, met pijn in ons organisatie-hart, besloten om de Parelkwis dit jaar niet door te laten gaan. We zien jullie graag allemaal terug bij de Parelkwis 2021. De spelavond vindt plaats op 25 september en de feestavond op 2 oktober. Tot volgend jaar!’

Al twee jaar is de Parelkwis een groots succes, nummer drie moet eveneens een topper worden, maar dan wel in 2021. Reeds ingeschreven teams kunnen hun inschrijving behouden voor volgend jaar, of aan de organisatie een mail sturen om deze te annuleren.

De sfeer van vorig jaar proeft u in onderstaande fotoalbums: